Marketingová komunikace u vybrané maloobchodní jednotky - Vondryska, David (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingovou komunikaci ve vybrané maloobchodní jednotce. Hlavním cílem je analyzovat využití nástrojů marketingové komunikace a sestavení návrhů a doporučení v oblasti komunikačního mixu pro maloobchodní jednotku Kaufland. Praktická část zahrnuje dotazníkové šetření, které identifikuje silné a slabé stránky marketingové komunikace.
Marketing Communication of a Chosen Retail Unit
Keywords: Marketingová komunikace; komunikační mix; marketingové nástroje; analýza společnosti; Marketing communication; communication mix; marketing instruments; analysis of the company