Počítačové sítě - výukový materiál pro žáky základní školy - Sikora, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2013)
V této diplomové práci vysvětluji žákům přístupnou formou princip počítačových sítí, způsob jejich ochrany a monitoringu. Vytvořil jsem interaktivní výukový materiál pro žáky základní školy, který je seznámí s touto problematikou tak, aby měli představu, jak taková počítačová síť funguje, jak ji můžeme zabezpečit proti útočníkům a jak můžeme monitorovat provoz v této síti.
Computer networks - educational materials for elementary school pupils
Keywords: Počítačové sítě; interaktivní výukový materiál; Computer networks; interactive teaching material