Sociologická hlediska v dalším vývoji panelových sídlišť - Lašťovičková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce pojednává o složení obyvatelstva a průzkumu sociologických vazeb na sídlištích.
Sociological Aspects in further Development of Panel Housing Estates
Keywords: Sídliště; sociologické vazby; Stavební bytové družstvo Krušnohor; Stavební bytové družstvo Pelhřimov; problémoví obyvatelé; dlužníci.