Marketingová komunikace nestátních neziskových organizací v oblasti ochrany spotřebitele - Johnová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá analýzou nástrojů marketingové komunikace Občanského sdružení spotřebitelů TEST a také z části Sdružení obrany spotřebitelů a Sdružení českých spotřebitelů. Potřebné informace jsou zjišťovány dotazníkovým šetřením, rozhovorem a také analýzou webových stránek organizace z pohledu obyčejného uživatele. Na základě zjištěných výsledků jsou navržena opatření, jak stávající marketingovou komunikaci Občanského sdružení spotřebitelů TEST zlepšit.
Marketing communication of non-state and non-profit organisations in the area of consumer protection
Keywords: ochrana spotřebitele; neziskové organizace; marketingová komunikace; consumer protection; non-profit making organisations; marketing communication