Služby cestovního ruchu pro seniory a možnosti jejich dalšího rozvoje v oblasti Písecko - Jozífková, Alena (Jihočeská univerzita, 2014)
Moje bakalářská práce se zabývá službami cestovního ruchu pro seniory a možnostmi jejich dalšího rozvoje v oblasti Písecko.
Tourism services for retired people and possibilities of their development in Písek area
Keywords: cestovní ruch; senioři; Písecko; služby; rozvoj