Rovoj malého a středního podnikání v Jihočeském kraji - Pytlová, Monika (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza podmínek pro rozvoj malého a středního podnikání v Jihočeském kraji se zaměřením na inovační aktivity a možnost jejich kooperace.
Small and medium-sized enterprises development in the region of South Bohemia
Keywords: malé a střední podnikání; programy podpory; rozvoj podnikání; inovace; spolupráce; Small and medium-sized enterpreises; Aid programmes; Enterprises development; Innovation; Cooperation