Arteterapeutická praxe na oddělení "C" PL Červený Dvůr - Ambice na věčnost - Polachová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce má v úmyslu co nejvýstižněji a s ohledem na praxi co nejúčelněji, popsat a pokud možno systematizovat, můj způsob dosavadního uplatňování ''rožnovského'' arteterapeutického přístupu (který je mým východiskem), v procesu léčby závislých pacientů PL- Červený Dvůr.
Art therapeutical experience in the "C" department of PL Červený Dvůr - Eternity ambition