Elektronické zařízení pro zobrazování dat z manometru MKS Baratron - Maděra, Martin (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce je návrh a realizace zdroje stejnosměrného napětí ?15 V pro napájení kapacitního manometru MKS Baratron. Součástí zařízení je také realizace jednoduchého voltmetru s 5-ti místným displejem ukazujícím elektrické napětí (tlak plynu) na výstupu MKS Baratron.
Electronic device for displaying data from the manometer MKS Baratron.