Systém řízení a možnosti rozvoje střední firmy - Švecová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá systémem řízení a možnostmi rozvoje střední firmy. Obsahuje teoretickou část s rešerší a praktickou část s aplikací na konkrétní firmu.
Management system and development possibilities in the middle-sized company
Keywords: střední firma; řízení firmy; rozvoj firmy; middle-sized company; company management; company development