Cestovní ruch jako faktor rozvoje oblasti Táborska - Adamcová, Alena (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem diplomové práce je objasnění problematiky cestovního ruchu na Táborsku ve smyslu jeho potenciálního rozvoje díky tomuto odvětví. Smyslem práce je vytipování objektů, které jsou schopny dalšího rozvoje cestovního ruchu této oblasti a mohou být přínosem pro region.
Tourism as a factor in the development of Tabor area
Keywords: Cestovní ruch; návštěvnost; ekonomická výtěžnost; rozvoj oblasti.; Tourism; turnout; economic recovery; development of area.