Historie Střední zemědělské a potravinářské školy v Klatovech - Ponocná, Veronika (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce popisuje a analyzuje historii Střední zemědělské a potravinářské školy v Klatovech v průběhu celé její existence. Důležitým tématem samotné práce je popis hlavních událostí této školy.
History of Agriculture and food processing shcol in Klatovy
Keywords: historie; škola; Klatovy; Střední zemědělská a potravinářská škola v Klatovech; History; Shool; Klatovy; High Shool of Agriculture and Food Industry in the town of Klatovy