Spolupráce rodiny a mateřské školy - Daňková, Věra (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se skládá ze tří částí. V části teoretické budu vycházet z práce s odbornou literaturou. kde se pokusím o vymezení specifik v mateřské škole vzhledem k věku dětí. V praktické části čerpám ze svých dlouholetých zkušeností z práce učitelky a ředitelky mateřské školy. Ve třetí částí práce předložím formou přílohy portfolio nových možností spolupráce naší mateřské školy s rodinou, kde je vše zachyceno na barevných fotografiích.
The cooperation of parents and kindergarden