Vliv technologie ustájení skotu na zdravotní stav vemene - Korsa, Václav (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce je zaměřena na výskyt mastitid vlivem technologie ustájení ve čtyřech podnicích. Chovy jsou s odlišnou technologii ustájení dojnic. Tyto technologie jsou v práci porovnávány a následně zhodnoceny.
The impact of technology of cattle housing on the health condition of the udder
Keywords: mastitida; ustájení; technologie; skot; mastitis; housing; technology; cattle