Plánování a řízení výroby strojních součástí - Červená, Iveta (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem jednotlivých výrobních procesů, transformací vstupů na výstupy a činnostmi vedoucími k výrobě finálního výrobku. Po zpracování teoretického výzkumu následuje metodika, která popisuje dílčí kroky řešení, které vedou k dosažení stanoveného cíle. Na základě analýzy základních manažerských funkcí je navrženo zlepšené uspořádání vztahů mezi výrobou a požadavky zákazníků. Toto zlepšení je měřeno ekonomickými kritérii. Zjištěné skutečnosti objasňují stávající situaci podniku a přispívají k zefektivnění výroby a zvyšování prosperity podniku.
Planning and Production Control of Machine Components
Keywords: výrobní proces; plánování; prosperita; řízení výroby; odběratelé; manufacturing process; planning; prosperity; production control; customers