Druhy zápisů do katastru nemovitostí - Pangratzová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2008)
V této práci jsem charakterizovala zápisy do katastru nemovitostí, které státní orgány mají pravomoc ve věcech ohledně katastru nemovitostí a postup kat. úřadu při provadění samotných zápisů. Stručně jsem také charakterizovala evidenci nemovitostí v Německu, jako ukázku dalkší země Evropské unie.
Types of Registration to the Real Estate Cadastre
Keywords: katastr nemovitostí; zápis; vklad; záznam; poznámka; dobrá víra; Real Estate Cadaster; Registration; Input; Record; Notice; Good faith