Řízení lidských zdrojů - systém odměňování ve vybrané organizaci - Šauer, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce na téma ‚Systém odměňování' analyzuje pomocí dostupné literatury, názory a postoje jednotlivých autorů na téma odměňování, motivace a řízení výkonnosti a systémů odměňování. Tento literární přehled přináší čtenáři ucelený pohled na tuto problematiku. Cílem praktické části této diplomové práce je analýza současného systému odměňování a motivace v České spořitelně, a.s. v mikrooblasti České Budějovice-město a navrhnout řešení, která by mohla přispět k větší spokojenosti zaměstnanců s tímto systémem a tím i k větší motivovanosti a pracovním výkonům.
Human resources management - The Reward System in the Selected Organization
Keywords: hodnocení; motivace; odměňování; týmová spolupráce; týmová spoluodpovědnost; mzdový systém; evaluation; motivation; remuneration; teamwork and team involvement; wage payment plant