Hluk na farmách živočišné výroby způsobovaný používanými dopravními prostředky. - Pojsl, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá měřením hluku projíždějících dopravních prostředků a vyhodnocováním naměřených hodnot během celého denního režimu farmy
Noise on farms of animal production implicated of using vehicles
Keywords: hluk; dopravní prostředky; farma; noise; vehicle; farm