Nádorová imunoterapie založená na kombinaci TLR7 signalizace a aktivace fagocytózy nádorových buněk. Studium mechanismů a zesílení účinku - Kvardová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem této práce bylo studium nádorové imunoterapie založené na kombinaci TLR7 signalizace a aktivaci fagocytózy nádorových buněk. Byl studován vliv této imunoterapie na paralelní neléčený nádor. Mechanismy terapie byly dále studovány in vitro a byly ověřeny další možnosti zesílení účinku terapie dalšími imunomodulátory.
Cancer immunotherapy based on combination of TLR7 signalling and activation of phagocytosis of cancer cells. Study of mechanisms and increase of effect.
Keywords: Nádorová onemocnění; imunoterapie; TLR agonisté; Cancer; immunotherapy; TRL agonist