Modulární systém pro automatické zavlažování - Semerek, Bruno (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením a implementací systému pro automatické zavlažování s ohledem na nasazení ve skleníkových provozech. V teoretické části se zaobírá analýzou problému zálivky rostlin a možnostmi automatizace celého procesu. Praktická část se zabývá návrhem a sestrojením funkčního řešení včetně napsání obslužného software pro jednotlivé komponenty a napsání uživatelské aplikace.
Modular system for automatic irrigation
Keywords: zavlažovací systém; automatizace; skleník; mikrokontrolér; řídící systém; Internet of Things; programování; irrigation system; automation; greenhouse; microcontroler; control system; Internet of Things; programming