Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - mikroregionu Uherskobrodsko - Valertová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je na základě posouzení komerčních služeb popsat Uherskobrodský mikroregion se zaměřením na oblast komerčních služeb a dle zjištěných informací porovést v této oblasti situační analýzu. Závěr je věnován shrnutí zjištěných poznatků a vymezení předpokladů rozvoje komerčních služeb a cestovního ruchu.
The Assumptions of Commercial Services Development in A Chosen Area - Microregion of Uherskobrodsko
Keywords: cestovní ruch; komerční služby; dotazníkové šetření; řízený rozhovor; předpoklady rozvoje; tourism; commercial services; survey questionnaire; interview-driven; forward development