Destinace Táborsko na trhu cestovního ruchu - Burianová, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace na základě situační analýzy, identifikace konkurenčních destinací a určení pozice na trhu cestovního ruchu. Na základě analýzy silných a slabých stránek destinace identifikovat konkurenční výhodu a navrhnout způsob jejího prosazování.
Destination of the Tábor Region on the Tourism Market
Keywords: Cestovní ruch; trh cestovního ruchu; destinace cestovního ruchu; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; analýza; výzkum; Tourism; tourism market; tourism destination; primary destination offer; secondary destination offer; situation analysis; questionnaire survey