Nové technologie v obchodě - Dufková, Klára (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem práce je identifikovat nové technologie aktuálně využívané v maloobchodě a zhodnotit postoje tuzemských zákazníků k těmto technologiím. Na základě zjištěných poznatků poté zpracovat doporučení týkající se využívání těchto technologií v České republice. Diplomová práce se blíže zabývá jednotlivými informačními technologiemi, které jsou využívány na území České republiky a v zahraničí, ale také těmi, které jsou teprve vyvíjeny. Za pomoci výzkumu je na téma technologií v obchodě nahlédnuto z pohledu zákazníků.
Retail Technology Trends
Keywords: informační technologie; maloobchod; obchod; inovace; vývojové trendy v maloobchodě; information technology; retail; store; innovation; trends in retail