Diagnostika a opravy systému Common Rail - Vastl, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se věnuje systému Common-rail. Zaměřuje se na diagnostiku sériovou i paralelní na konkrétním vozidle Ford. Úvodní část je zaměřena na teorii systému, metody diagnostiky a její význam. Následující část řeší konkrétní problematiku se zaměřením na konkrétní závadu na vozidle. V praktické části práce jsou provedena jednotlivá měření sériovou a paralelní diagnostikou na vozidle.
Common Rail system diagnostics and repairs
Keywords: Common-rail; Ford; závady; sériová diagnostika; paralelní diagnostika; Common-rail; Ford; defects; serial diagnostic; parallel diagnostic