Optimalizace skladového systému ve výrobním závodu Dobrá voda - Bradáčová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh optimalizace skladového systému ve skladu výrobního závodu Dobrá Voda. První, teoretická, část je zaměřena na vymezení základních logistických pojmů a procesů, s důrazem na důležitost oblasti skladování, fungujícího skladového systému a užití vhodných skladových technologií. Druhá část práce je věnována zkoumání vybraného subjektu se zaměřením na pozorování dílčích skladových procesů, které jsou následně vyhodnoceny. Cílem práce je naleznout kritické faktory řízení a provozu skladu a vytvořit návrh vedoucí k k jeho optimalizaci.
Storage system optimization in factory Dobrá voda
Keywords: logistika; skladovací systém; skladové procesy; optimalizace; analýza ABC; logistics; storage system; warehouse processes; optimization; ABC analyses