Řízení oběžného majetku - Chmelařová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2016)
Předmětem bakalářské práce "Řízení oběžného majetku" je objasnění problematiky řízení oběžných aktiv. První část práce shrnuje teoretické poznatky o oběžném majetku, jeho složkách a způsobech řízení. Praktická část analyzuje řízení oběžného majetku v podmínkách společnosti PLEAS, a. s.
Short - term asset management
Keywords: krátkodobá aktiva; zásoby; finanční řízení; čistý pracovní kapitál; short - term asset; stocks; financial management; net working capital