Působení vysokofrekvenční magnetické pulzní terapie Theracell 100 na chronické bolesti pohybového aparátu - Bauerová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce se zabývá účinností přístroje HIT TheraCell?100 na chronické bolesti pohybového aparátu. Za účelem této práce byla sledována skupina klientů centra Zdravá buňka Horažďovice, která byla regenerována působením HIT TheraCell?100 a skupina pacientů chirurgické ambulance Horažďovice, která chronické bolesti pohybového aparátu léčí konzervativním způsobem. Následně byly výsledky srovnány a vyhodnoceny. Dále se práce zabývá objasněním principů působení terapeutického přístroje Theracell?100, který slouží k rekondici a regeneraci buněk vysokofrekvenčním magnetickým pulzním polem.
The effects of the high energetic impulse therapy Theracell 100 for chronic musculoskeletal pain
Keywords: zdraví; nemoc; bolest; terapie; chronické bolesti pohybového aparátu; health; illness; pain; therapy; chronic pain of the musculoskeletal system