Prostředí pro výuku algoritmů - Ouška, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a realizovat systém pro podporu výuky algoritmizace. Výstupem práce je pak intuitivně ovládané grafické prostředí, ve kterém je možné vytvářet jednoduché algoritmy. Tyto algoritmy je možné spouštět a vizualizovat. Výsledná aplikace je určena k použití jak při výuce, tak i při samostudiu.
Interface for algorithms teaching