Bezpečnost P2P aplikací - Vaňásek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá bezpečností peer to peer aplikací, používané hlavně pro sdílení souborů. Tyto aplikace jsou v současné době hodně používané a proto je důležité minimalizovat riziko při používání těchto aplikací. Součástí práce je provedení průzkumu používání peer to peer aplikací v podnicích. Další část je věnována bezpečnostnímu skenování těchto aplikací, popsání odhalených chyb a jejich odstranění.
P2P application security
Keywords: Peer to peer; aplikace; bezpečnost; sdílení souborů.; peer to peer; applications; security; file sharing.