Účetní audit Zemský hřebčinec Písek, státní podnik - ověření pravdivého a poctivého obrazu účetnictví - Špeta, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Na základě provedeného auditu v Zemském hřebčinci Písek, státní podnik zjistit, zda jeho účetní závěrka podává věrný a poctivý obraz o účetnictví. Zjistit, zda účetnictví podniku je vedeno v souladu s účetními předpisy platnými v České republice. Na základě použitých vybraných auditorských postupů konkrétně demonstrovat pravdivost a reálnost jednotných složek majetku a závazků státního podniku.
Audit of accounts Zemský hřebčinec Písek, state enterprise - audit of true and fair value of bookkeeping
Keywords: Audit; rozvaha; výkaz zisku a ztrát; účetní závěrka; nezávislý auditor; auditorská zpráva; náklady; výnosy z podnikání; pohledávky z obchodního styku; závazky; pracovníci; daňové přiznání; státní podnik; výroční zpráva; provést účetní závěrku; hlavní účetní kniha; příloha; ověřování účtů; přehled o peněžních tocích; účetní jednotka; účetnictví; Audit; balance sheet; profit and loss account; statement of balance; external auditor; audit report; costs; business revenues; trade receivables; accounts payable; liabilities; personnel; declaration of taxes; state enterprise; annual report of company; close books; general ledger; supplement; audit of accounts; cash flow statement; accounting entity; bookkeeping