Systém odměňování a hodnocení pracovníků ve vybrané organizaci - Nepivodová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2020)
Hlavním cílem této práce je analyzovat systém odměňování a hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci - průmyslová výroba a tento systém zlepšit. V práci je použita odborná literatura odpovídající zadanému tématu. Následně dotazníkové šetření analyzuje spokojenost zaměstnanců se systémem odměňování a hodnocení. Nakonec jsou doporučeny změny, které by mohly vést k vyšší efektivitě a zlepšenému systému odměňování a hodnocení ve společnosti.
System of Remuneration and Evaluation of Employees in the Selected Organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; systém odměňování; systém hodnocení; zaměstnanci; human resource management; remuneration system; evaluation system; employees