Analýza článku časopisu Naše rodina v letech 2002-2012 - Novotná, Alena (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá analýzou článku časopisu Naše rodina.Teoretická část se zabývá charakteristikou časopisu Naše rodina, charakteristikou rodiny, funkce rodiny a ukazatelů funkce rodiny.V odborné literatuře se Matoušek věnuje ukazatelům funkce rodiny. Ukazetele jsem modifikovala, aby mi posloužily jako východiska pro třídění textů z časopisu Naší rodiny. Ukazatele jsourozvedeny pomocí odborné literatury. Následně jsou v praktické části z této perspektivy zhodnoceny texty z časopisu Naší rodiny.
The analysis of the magazines ""Our family" articles from 2002 to 2012 years
Keywords: Rodina; funkce rodiny; časopis Naše rodina; ukazatelé funkce rodiny; Family; function of family; The Magazíne Our Family; koeficient sof family´s function