Stav jazykových kompetencí u dětí v předškolní třídě mateřské školy - Marková, Alena (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá analýzou stavu jazykových kompetencí u dětí ve věku 5 - 7 let, navštěvujících předškolní třídu mateřské školy. Sleduje úroveň osvojení jednotlivých jazykových rovin a opírá se o dotazník určený rodičům těchto dětí.
State of language purviews in the pre-school class of the nursery school