Použití paralelního robota CoreXY pro výuku v zájmových kroužcích - Janda, Patrik (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářské práce je zaměřena na použití paralelního robota CoreXY pro výuku v zájmových kroužcích, poté se bude zabývat návrhem vhodných modelových úloh pro robota CoreXY. Posledním bodem bude otestování vylepšené konstrukce robota CoreXY a modelových úloh. V rámci práce bude vypracován konstrukční návod na vylepšení robota CoreXY a použitelné modelové úlohy v zájmových kroužcích.
Parallel robot CoreXY in free time activities
Keywords: CoreXY; 3D tiskárna; Arduino; Raspberry Pi; zájmový kroužek; modelové úlohy; CoreXY; 3D printer; Arduino; Raspberry pi; free time activities; Model examples