Automatické sledování času pracovníků v oblasti profesionálních služeb - Kročák, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vykazování a sledováním času pracov- níků v IT službách. Analyzuje (v době psaní této diplomové práce) dostupné nástroje používané pro tyto účely. Popisuje stav v konkrétní firmě (Orchitech Solutions, s.r.o.). Na závěr diplomové práce je z těchto nástrojů sestaven návrh řešení pro danou firmu.
Automatic employee time tracking in profesional services
Keywords: Sledování času; vykazování; návrh; Time tracking; time logging; design