Analýza skladového systému u vybraného subjektu - Schacherlová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2008)
Úkolem této bakalářské práce je analyzovat sklad a skladový systém společnosti Transforwarding, a.s. Jako hlavní subjekt pro analýzu jsem zvolila sklad České Budějovice, protože to byl první sklad této společnosti. Dále jsem také analyzovala sklad Praha-Horní Počernice, jelikož je to nový a zároveň nejmodernější sklad sítě. Tyto dva sklady jsem po té navzájem srovnávala. Jsou zde rozebrány parametry skladů a to z pohledu umístění, funkce, konstrukce, průtoku zboží a velikosti. Komunikace ve firmě i mimo ní probíhá většinou v rámci EDI systému, který velice urychluje a usnadňuje práci. Výhodou pro zákazníky je, že své zboží mohou sledovat na internetových stránkách v on-line skladu a také mohou zadávat příkazy, např. k vyskladnění. V práci jsou také uvedeny informace týkající se skladového personálu, reklamací a pojištění a dalších poskytovaných službách (kompletace zboží, přeprava zboží, sběrná služba, INTRASTAT).
Storing system analyse of chosen subject
Keywords: Logistika; sklad; doprava; komunikační systém EDI; Logistic; Store; Transport; Communication system EDI