Dorothy L. Sayersová - předchůdkyně postkritické theologie? - Birkett, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá theologií Dorothy L. Sayersové a ukazuje spojení mezi ní a postkritickou theologií.
Dorothy L. Sayers - Predecessor of the Postcritical Theology?
Keywords: křesťanství; dogma; postkritická theologie; eseje; drama; BBC; rozhlasové hry; anglo-katolicismus; High Church; metafora; Trojice; ekumenismus; ženská otázka; Christianity; dogma; post critical theology; essays; drama; BBC; radio-plays; Anglo-Catholicism; High Church; metaphor; Trinity; ecumenism; women issues