Důvody odlišnosti cen vody (vodného a stočného) v jihočeském regionu na příkladech vybraných měst Vodňany a Prachatice - Danielová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2016)
Předmětem mé diplomové práce "Důvody odlišnosti cen vody (vodného a stočného) v jihočeském regionu na příkladech vybraných měst Vodňany a Prachatice" je analýza tvorby cen vodného a stočného a jejich vývoj v období let 2006 až 2014 ve městech Vodňany a Prachatice a najít hlavní důvody odlišnosti těchto cen mezi oběma městy.
The reasons for differences in prices of water (water and sewage) in South Bohemia on the examples of selected towns Vodňany and Prachatice
Keywords: vodohospodářská infrastruktura; cena vody; cena vodného; cena stočného; provozovatel vodovodů a kanalizací; vlastník vodovodů a kanalizací; water infrastructure; price of water; price sewage charges; operator of water supply and sewerage