Rovné zacházení se zaměstnanci - Horecká, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo identifikovat závažné problémy týkající se rovných práv zaměstnanců, zvláště diskriminace. A dále zanalyzovat zda se těmito problémy, a dalšími skutečnostmi s tímto souvisejícími, dostatečně zabývají zákony a právní předpisy ČR a předpisy, směrnice EU.
Equal treatment of employees
Keywords: Diskriminace; trh práce; rovné zacházení; právo; Discrimination; labour market; equal treatment; law