Analýza změn ve složení těla u skupiny cvičících žen ve věku 20-30 let během intervenčního programu pomocí přístroje InBody 230 - Petrželová, Monika (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce na téma "Analýza změn ve složení těla u skupiny cvičících žen ve věku 20-30 let během intervenčního programu pomocí přístroje InBody 230". Práce se zabývá změnami ve složení těla u skupiny cvičících žen. Teoretická část je zaměřena na složky, ze kterých se skládá naše tělo, a to především tuková tkáň, kosterní svalovina a voda. Dále se tam nachází charakteristika skupiny, a to žen ve věku 20-30 let. V praktické části jsou zpracována data ze vstupního a výstupního měření a jejich zhodnocení, použité metody a organizace výzkumného šetření.
Analysis of changes in body composition in the group of women between 20-30 years old through the intervention program using InBody 230
Keywords: složení těla; kruhový trénink; kondiční pohybový program; InBody 230; ženy; body composition; circuit training; fitness movement program; InBody 230; women