Graphical User Interface pro MATLAB v7.1 - Brabec, František (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavní cíl mé práce je zaměřen na vytvoření textu, který má posloužit jako určitý nástroj pro tvorbu a vývoj grafických rozhraní v programovacím jazyku MATLAB. Obsah této práce se zaměřuje na základní seznámení s programovacím balíkem MATLAB, jeho historií, tvorbou m-souborů a popis práce v GUI prostředí. Velký důraz je kladen hlavně na správný návrh GUI aplikace, na její funkčnost a výpočetní část tak, aby byla pro uživatele zajištěna maximální efektivita. Skloubením všech těchto částí v GUI prostředí by měla vzniknout aplikace s velkým potenciálem.
Graphical User Interface in MATLAB v7.1
Keywords: MATLAB; GUI; GUIDE; grafické rozhraní; MATLAB; GUI; GUIDE; Graphical User Interface