Obchodování na internetu - Kubička, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce "Obchodování na internetu" bylo vytvořit návrh řešení komunikačního mixu vybraného internetového obchodu Levneelektro.cz. Na základě makro a mikro analýzy bylo zjištěno, že je velmi důležité, aby společnost zlepšila komunikaci se zákazníky. Dále bylo zjištěno, že velmi důležitým krokem pro udržení konkurenceschopnosti společnosti ELEKTRA PV je vytvořit věrnostní program, který zajistí loyjalitu zákazníků. V práci jsou vytvořeny dva různé návrhy, které by byly vhodným řešením pro společnost.
E-Commerce
Keywords: Internet; e-commerce; marketing; věrnostní program; komunikační mix; elektronický obchod; Internet; e-commerce; marketing; loyalty program; communication mix; e-shop