Preciznost nakládky krmiva u taženého velkoobjemového míchacího krmného vozu - Fojt, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce s názvem ,,Preciznost nakládky krmiva u taženého velkoobjemového míchacího krmného vozu" se v první části (teoretická část) zabývá chovem skotu, zejména pak problematikou distribuce krmiva, která je technologicky řešena v mnoha variantách. Druhá část práce (praktická) je věnována výběru dvou míchacích krmných vozů odlišné konstrukce, jejich charakteristice a popsání způsobu nakládání krmiva. Sledovaná data byla následovně vyhodnocena a zpracována do tabulek a grafů. Na závěr byly tyto dva odlišné míchací krmné vozy porovnány a posouzeny z hlediska preciznosti nakládky a ekonomiky.
The precision of feed loading for a high-volume blended feed wagon
Keywords: Míchací krmný vůz; krmná dávka; přesnost nakládky; Mixing wagon; feed dose; accuracy of loading