Porovnání embryonálního vývoje původních a nepůvodních druhů raků - Kouba, Antonín (Jihočeská univerzita, 2007)
U všech druhů raků volných vod České republiky byl studován embryonální a ranný postembryonální vývoj.
Comparison of embryonic Development of Native and Non-native Crayfish
Keywords: Rak; embryonální vývoj; postembryonální vývoj; Crayfish; embryonic development; postembryonic development