Klientský přístup zaměstnanců finančního úřadu k veřejnosti - Picková, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce "Klientský přístup zaměstnanců finančního úřadu k veřejnosti" je analyzovat přístup organizace veřejné správy ke svým klientům. V teoretické části seznamuje s historií a součastností správy daní v České republice. Praktická část je zaměřena na klientský přístup, jeho popis, analýzu a interpretaci, tak jak je v současné době uplatňován v územní působnosti Finančního ředitelství v Českých Budějovicích na Finančním úřadě v Jindřichově Hradci.
Klient access of tax office establishment to public