Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Svazek měst a obcí Budějovicko sever - Beran, Jakub (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce analyzuje komerční služby v mikroregionu a navrzhuje možná řešení pro jejich rozvoj. Hlavním cílem práce je popsat daný svazek obcí se zaměřením na problematiku komerčních služeb, hlavně cestovního ruchu. Byla provedena situační analýza a budou navržena možná řešení.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: služba; komerční služba; mikroregion; cestovní ruch; produkt cestovního ruchu; service; commercial service; microregion; tourist trade; product of tourist trade