Zpracování modelového projektu pro čerpání dotací ze SF EU pro vybranou organizaci. - Lísalová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá uvedením do problematiky související s regionální politikou EU a identifikace základních cílu této politiky. Definuje základní fondy EU, Operační programy a charakterizuje projektový management. Praktická část je zaměřena na zpracovaní a popis základních dokumentů, které jsou potřebné k získání dotace, sestavení projektového záměru a dalších souvisejících analýz, včetně využití informací získaných sekundárním výzkumem. V závěru se zabýváme rozborem zjištěných výsledků a stanovení zda je výhodné využít možnosti čerpání dotací či nikoliv.
The elaboration of the model project for drawing of subsidies from the Structural Funds for the specified organisation.
Keywords: Strukturální fond; Evropská unie; Operační program; Globální grant; Výzkum a vývoj pro inovace; The structural fund; the European Union; the Operational programme; the Global grant; The Research and Development for Innovation