Složení potravy a reprodukční úspěšnost puštíka obecného (Strix aluco) - Luka, Václav (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá složením potravy puštíka obecného (Strix aluco) a jeho reprodukční úspěšností. Hlavní složkou potravy byly hlodavci a jako alternativní kořist dominují ptáci. Reprodukční úspěšnost nepřesáhla v obou letech 56%.
Diet and reproduction of the tawny owl (Strix aluco)
Keywords: strix aluco; reprodukční úspěšnost; potravní složení; strix aluco; reproduction; diet composition