Systém pro automatický návrh hasičských vozidel - Kotnour, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem práce je vytvoření systému pro automatický návrh hasičských vozidel. Návrh vozidla je založen na legislativních požadavcích, budoucích incidentech a charakteru krajiny. Zpracování současných událostí a způsob jakým předpovídat budoucí události je popsán v následujících kapitolách. Pro predikci budoucích událostí jsou použity neuronové sítě popsané v této práci. Výstupem této práce je aplikace navržena pro platformu Windows.
System for automatic configuration of fire trucks
Keywords: Predikce; neuronové sítě; C#; cisternová automobilová stříkačka; Prediction; neural networks; C#; fire truck