Propagační prostředky ve vybrané firmě - Vovsová, Květa (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce na téma: "Propagační prostředky ve vybrané firmě" pojednává o marketingových nástrojích a jejích účelnosti v každodením obchodním živote. Zaměřuje se na historii propagačních prostředků konkrétní obchodní společnosti s podrobným popisem terminologie - promotion, propagace. Součástí této práce je charakteristika čsob, její historie a současnost. Pokusila jsem se analyzovat zmíněné marketingové nástroje u vybrané obchodní společnosti a zároveň připojila své doporučení, které by mohlo pomoci ke zlepšení propagačních prostředků tohoto podnikatelského subjektu.
WAYS OF PROMOTION AND ADVERTISING IN CHOSEN FIRM
Keywords: Propagace; pravidla propagace; nástroje propagace; propagační plán; reklama; propagační prostředky; promotion; promotional regulation (rules; promotion instruments; advertising plan (schedule; advertisement; advertising media