Možnosti uplatnění city logistiky - Žáčková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá zjištěním potenciálu uplatnění city logistiky ve vybraném městě se zaměřením především na zásobování maloobchodní sítě, hotelů, restaurací a dalších subjektů.
Possibilities of Application of City Logistics
Keywords: logistika; city logistika; smart city; doprava; logistics; city logistics; smart city; transport